Symfonieorkest
Symfonie orkest
-
Sponsordossier
Sponsor dossier

Sonores - Symfonieorkest Gent VZW is een initiatief van een 40-tal muzikanten uit Vlaanderen die van klassieke muziek niet hun beroep maar wel hun passie hebben gemaakt. De permanente orkestleden zijn in het beroepsleven ingenieur, huisarts, dokter, advocaat, leraar … Zodra ze in het orkest plaatsnemen worden het ras-muzikanten.

Sonores - Symfonieorkest Gent brengt gevorderde amateurs samen met jonge professionelen, onder de leiding van een professionele dirigent, Joeri Van Hove. Amateurs en professionelen tillen samen en onder impuls van de dynamische dirigent het niveau van de uitvoeringen op een hoger niveau. Omdat wij een VZW zijn en de amateur-muzikanten niet worden vergoed, kunnen we hoogstaande concerten aanbieden aan democratische prijzen. Hierdoor bereiken we een nieuw publiek: sedert 15 jaar spelen we twee maal per jaar in zalen van Gent en omstreken voor enthousiaste fans. Ons repertoire gaat van Mozart tot Shostakovich: we brengen de ‘grote’ symfonische werken en concerto’s met veelbelovende jonge solisten.

De waarden waar we voor staan zijn:

  • Authenticiteit: we zijn geen wereldvreemd orkest. We zijn zoals de mensen in de zaal.
  • We streven naar perfectie bij de uitvoering van uitdagende orkestwerken. Enkel de beste muziek is goed genoeg. De risico’s die deze keuze soms met zich meebrengt (denk maar aan Mozart) zien we graag als persoonlijke uitdagingen.
  • We willen jong en oud, amateur en professioneel, de kans geven om te musiceren in een volwaardig symfonisch orkest, als orkestlid of als solist.

Indien bovenstaande waarden – authenticiteit, ambitie gekoppeld aan perfectie, kansen creëren - aansluiten bij de waarden van uw bedrijf, werken we graag met u uit hoe we dat kunnen overbrengen naar uw klanten, personeelsleden en het publiek in de zaal.

  1. Promotie van uw merk of product naar het concertpubliek via advertentieruimte in het programmaboekje, op onze website (www.sonoresgent.be) en in de publieksruimtes van de concertzaal (Merkpromotie)
  2. Onze waarden en enthousiasme overbrengen naar uw klanten en/of personeelsleden. Wij bezorgen uw genodigden een aangename avond rond een unieke muziekbelevenis. Daarbij komt uw merk of product duidelijk in kijker als mecenas van het concert (Merkbelevenis).
  3. Wij werken graag met u een formule uit op maat. Wij organiseren ook privé-concerten mits we dat kunnen doen op een kwaliteitsvolle manier (Maatwerk).

Hieronder vindt u ons sponsoring aanbod.